NEXT LEVEL kurs i StallSP regi!

Kursdatoer 2019/20:

05-06.10.2019 Next Level-samling Instruktør Stian Pedersen, om det blir for mange til de 2 dagene så ser vi på muligheten for å utvide til torsdag og fredag, gi beskjed dere som eventuellt kan på torsdag fredag i tilfelle:)

01-03.11.2019 HØSTSEMINAR med Bent Rune Skulevold og Stian Pedersen, i utgangspunktet så har vi her plass til 12-14 stk, faste next level deltagere har forgangsrett men vi vil gjerne ha med et par nye her også, meld dere på i god tid!

07-08.12.2019 Next Level kurs  med Stian Pedersen, vi ser på muligheten om utvidelse om der er for mange på 2 dager.
       

Alle NextLevel kurs:

Priser alle ordinære Next Level kurs på StallSP (untatt høstseminaret):

Kursavgift: 2000,-
Oppstalling: 200,- pr. natt inkl ensilasje og strø.
Overnatting: 300/500,- pr. natt på Kontoret eller Gjermundnes vgs.
Kursavgiften inkluderer lunsj, kaffe/te og litt å knaske på for deltagere.

NextLevel Høstseminar:

Pris på Høstseminar med fullspekket program:
Kursavgift m/hest: 3500,- inkl lunsj og kaffe
Kursavgift u/hest: 1750,- inkl lunsj og kaffe
Ellers er prisene de samme som på andre kurs.

Overnatting:
Dersom overnatting ønskes kan dette ordnes. Opplys om dette i påmeldingen!

Påmelding:
Påmeldingsfrist: 10 dager før hvert kurs
Betalingsfrist:  5 dager før hvert kurs, 10 dager for høstseminaret.
NB! nytt kontonr: 1208.69.85053
Agnes H Helgadottir tlf +47 40416704 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Andre spørsmål Stian Pedersen +47 911 89 869

Vel møtt til spennende dager på Stall SP!

topfrise 10 gaitacademy

NEXT LEVEL RYTTERUTDANNING

Velkommen til vår skole.

Bakgrunnen for opplegget stammer fra at vi har sett behov for et fastere opplegg med grundigere utdannelse og innenfor fastere rammer. Gjennom dette kursopplegget er målet vårt at hver enkelt rytteren blir løftet opp et nivå uten å bli forstyrret av andre filosofier mens opplegget blir gjennomført.

I løpet av de siste  årene har vi samstemt våre intensjoner og grunnleggende filosofi rundt ridning og undervisning, har bestemt oss for å starte opp med noen utvalgte grupper, som vil fungere som et pilotprosjekt for vår rytterutdannelse. Kursoppleggene vil i første omgang gjennomføres i sin helhet i Norge og Danmark.
Dette er et kursopplegg som passer for ryttere på alle nivå, bare rytteren er ”open minded” går inn i opplegget med åpent sinn, sterk tro og med sterk vilje.

Henvendelse/påmelding angående kurs gjøres helst på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Stian Pedersen og Bent Rune Skulevold samarbeider om clinics, rytterutdannelse og instruktørutdannelse. "NEXT LEVEL"

Stian Pedersen: Verdensmester flere ganger, proff instruktør, faglærer Gjermundnes vgs, hestetrener, var trener for Norske landslaget på Nordisk mesterskap 2008 og sist men ikke minst småbruker.

Bent Rune Skulevold: Ridelærerutdannet i Sverige (Strømsholm) og England (Molly Silverright), lærer for instruktør utdanning i Danmark og Norge, tidligere landslagstrener, avl/sport og gædingakeppni dommer. Bent Rune er i stadig videreutdannelse!

www.gaitacademy.com 

Henvendelse angående kurs gjøres helst på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.