NY DATO! Iben Andersen 23.nov-1.des

Iben-kursus-016

NY DATO, pga mange tilbakemeldinger om at folk syns opplegget ble for tidlig på høsten :)

StallSP tilbyr igjen i år et temmekurs av internasjonal klasse. Her får du temt/trent hestene dine samtidig som du kan være med som kursdeltager og lære deg metodene den første og siste helgen i forløpet. Vi vil understreke at det er åpent for alle hesteraser. Iben temmer til daglig, store halvblodsridehester Grand Prix talenter i Nederland!!

Stall SP vil også i år tilby trening samt temme kurs med danske Iben Andersen. Iben har beskjeftiget seg med hester i mange år og har samlet kunnskap i Australia, Tyskland, Østerrike, Holland, Norge, Island og Danmark. Kurset avholdes som to helgkurser med 5 dages mellomliggende trening av hesten inkludert i dagene 23.nov – 1.des 2013

Dere kan lese mer om Iben sine temme og treningsprinsipper på hennes hjemmeside www.ibenhestar.dk

Kurset
Max 10 hester
Kurset vi tilbyr strekker seg over 9 dager. To helger hvor hest og rytter sammen med Iben lærer at arbeide ut fra metodene, og så fem mellomliggende dager hvor Iben trener intensivt med hesten.
Det henvender seg både til den rå hesten som ikke er temt, men kan også være interessant for hester som har fått en dårlig start på karrieren som ridehest, og som kanskje trenger til å bli ledet inn på riktig spor igjen:-)

Pris for 9 dagers intensivt treningskurs: Kr. 8000
(Prisen inkluderer oppstalling for hesten i 9 dager, to undervisninghelger, trening i 5 dager der imellom)

Seminardeltaker uten hest
Tilskuere uten hest er også velkommen til å delta de to helger og følge arbeidet med hestene. Vi selger derfor seminarplasser til de interesserte.

Pris:
Første helg (lørdag-søndag): kr. 1200 inkl lunsj begge dager
Begge helger (2 lørdager+2 søndager): Kr. 2000 inkl lunsj begge helger

Påmelding:
Påmeldingsfrist: 23.10.2013
Betalingsfrist: 15.11.2013
Kontonr: 3910 19 37813

Mob: 911 89 869
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.