Høstseminaret GA StallSP 2014

Høstseminar Elli
Gait Academy hadde sitt høstseminar på StallSP den 16.-19. oktober.
Instruktører denne gang var som vanlig Bent Rune Skulevold og Stian Pedersen, i tillegg hadde vi med Erlingur Erlingsson som gjesteinstruktør denne gangen.

Høstseminar Bent Rune

Dette sesong nummer 5 og vi kan medele at dette var det største i rekken, både med tanke på deltagelse og rammene rundt.
Vi var mellom 35-40 personer, 17 med hest. Dette var alle ryttere som har vært i den jevne undervisning hos Stian, både fra kursene her på StallSP og ikke minst kom det en gjeng på 8-10 stk fra kursforløpet som var sist vinter på Kvistli Islandshester.Noen kom fra Østlandet og noe fra Trøndelag

Seminaret startet på torsdag kveld med litt "lufting av hester" under observasjon.

Fra fredag morgen ble alle hester og ryttere grundig analysert, der Stian og Elli prøvde annenhver hest, Bent Rune var mest observatør og ordstyrer på sidelinjen blant deltagerne som fulgte praksisen med vidåpne øyner.
På kvelden var det duket for skalldyraften, med nykokt hummer rett fra fjorden og reker.

Lørdag var det to og to ryttere på banen hele dagen, de hadde en instruktør hver, her var det oppsummering av det som hadde skjedd hos den enkelte etter hver rideøkt.
Om kvelden var der tid til noe teori der det ble snakket om "Evaluering og veiledning", Bent Rune fikk nesten like mye applaus for forelesningen som vår trubadur Robin fikk kvelden før.
Etter to dager med mye interessant om ridelæren, så var det behov for proteinpåfyll, da disket vi opp med hjortesteik(fra Hjelvika) og reinsdyrlår(fra Morten). 

På søndag var det mandag som vi pleier å si, da forsikrer vi oss om at den enkelte deltager har fått med seg noe nyttig i bagsjen som er gjennomførbart og nyttig i hverdagen når de kommer hjem.

Stor takk til alle som gjorde dette seminaret til en kjempeopptur!
Mvh Sjefen